Image

14 Godina poslovanja

🦷 IMPLANTOLOGIJA 🦷

Implantologija, kao stomatološka tehnologija 21. veka, zaista pruža izvanredne mogućnosti koje su fokusirane na maksimalni komfor pacijenta i nezamenjiv estetski efekat.

Ova predivna inovacija u stomatologiji omogućava nam da uživamo u zdravom i lepom osmehu, čineći naše iskustvo kod zubara udobnijim i prijatnijim nego ikad pre. Zahvaljujući njoj, osmeh postaje snažan izraz samopouzdanja i sreće.

  • Poboljšanje funkcije žvakanja
  • Prevencija pomeranja zuba
  • Visok procenat uspešnosti
  • Očuvanje susednih zuba
  • Prirodan izgled i osećaj
  • Redovno održavanje
  • Očuvanje kosti
  • Trajno rešenje

065 98 22 752

Kontaktiraj nas

Otkrij tajnu savršenog osmeha

Zubni implantati, revolucionarno rešenje za nadoknadu izgubljenih zuba koje će zauvek promeniti tvoj život!

Savršen izbor za tebe ako želiš da povratiš svoj osmeh, bez kompromisa u izgledu i funkciji. implantati izgledaju i osećaju se kao tvoji prirodni zubi, pružajući ti neuporedivu udobnost i estetiku. Osim toga, oni pomažu u očuvanju kosti vilice i sprečavaju pomeranje preostalih zuba, što doprinosi zdravlju celokupnog zubnog aparata.

Ne dozvoli da izgubljeni zubi utiču na tvoju sreću i samopouzdanje! Otkrij kako zubni implantati mogu transformisati tvoj osmeh i tvoj život. Zakorači u budućnost stomatologije i uživaj u čarima savršenog osmeha.

Bez neugodnih plastičnih ploča preko nepca

Moderna stomatološka rešenja, poput zubnih implantata, vraćaju ti funkciju, estetiku i udobnost prirodnih zuba. Neka tvoj osmeh zasija, a plastične ploče ostanu iza tebe.

Zaštitnici tvog prirodnog osmeha

Implantati pružaju zaštitu tvojim preostalim prirodnim zubima, čuvajući njihov strukturu. Time ti omogućavaju da uživaš u snažnom, zdravom osmehu dugi niz godina.

Osmeh bez mana

Bezubost i krezubost postaju stvar prošlosti zahvaljujući implantatima, koji efikasno i trajno rešavaju ove probleme i vraćaju ti samopouzdanje.

Napredak u implantologiji

Savremene dimenzije i tehnologija izrade implantata omogućavaju rešavanje čak i onih slučajeva koji su do skoro bili smatrani nerešivima, pružajući nove mogućnosti za tvoj osmeh.

Naši iskusni stomatolozi koriste najsavremenije tehnike i opremu kako bi osigurali vrhunske rezultate u ugradnji zubnih implantata, uz maksimalan komfor i minimalne nelagodnosti.

Prepusti se našoj stručnosti i rezerviši svoj termin već danas i započni put ka predivnom i zdravom osmehu koji zaslužuješ.

Dr Snežana Lakić Damjanac

Doktorka opšte stomatologije

Dr Mirela
Drinić

Doktorka opšte stomatologije

Dr Nevena
Damjanac

Doktorka opšte stomatologije

Pitanja koja se često postavljaju za implante

Implantati pružaju kvalitetniji, brži i dugoročniji protetski tretman. Zdravi zubi se više ne moraju brusiti kako bi se nadoknadili izgubljeni. Estetski tretman na implantatima daje nezamenjiv utisak prirodnosti. Bezubi pacijenti danas mogu imati zube, a da to nisu totalne proteze. Protetika današnjice je zbog svega toga danas najviše koncipirana na implantatima. Pacijentima se pruža maksimalni komfor jer protetski rad sada zauzima samo ono mesto koje su zauzimali prirodni zubi.

Implantati traju onoliko koliko ti brineš o njima. Redovnim kontrolama nakon ugradnje, koje u početku trebaju biti češće, nemaš razlog da misliš na njihovu dugotrajnost. Benefit koji se dobija implantološkom terapijom je nemerljiv vremenskim jedinicama.

Ugradnja implantata je apsolutno bezbolna kao i svaka druga stomatološka intervencija koja se izvodi u lokalnoj anesteziji. Intervencija je komfornija od vađenja zuba kako zbog njene dužine trajanja, tako i rezultata koji pacijent dobija.

Odbacivanje implantata se nije dešavalo ni u prošlosti, a kamoli danas. Svaki zub koji se ne pere adekvatno će ispasti, zašto onda ne bi ispao i implantat? Zablude o odbacivanju implantata nisu toliko česte u drugim specijalnostima, iako se i ti implantati izrađuju od istog materijala.

To pitanje je individualno i može se o njemu pričati tek kada se slučaj analizira. Vrlo često je nemoguće dobiti očekivano bez implantata, a ponekad se brušenjem susednih zuba može nadomestiti izgubljeni zub.

Nadoknadom jednog zuba dobijaš potpunu harmoniju zubnih lukova kao kod prirodnih zuba. Nadoknađivanjem više susednih zuba imaš mogućnost njihovog spajanja (u most) kao i eventualnu mogućnost pravljenja svakog zuba posebno kako bi higijena, estetika i funcionalnost bila kao kod prirodnih zuba.

Most na implantatima je kao i most na sopstvenim zubima, tačnije kao i most u prirodi. Implantat menja izgubljeni zub, a most na implantatu omogućava ozubljavanje krezube regije sa manje implantata nego što je prirodno bilo zuba na tom mestu.